El món de la cuina acomiada Joan Manubens, ànima del Passadís del Pep

El cuiner, de 61 anys, va convertir el restaurant en un dels establiments gastronòmics de referència a Barcelona

Joan Manubens, en els fogons d'El Passadís del Pep
Ara
12/01/2017
1 min
3
Regala aquest article

BarcelonaEl món de la restauració catalana acomiada aquests dies Joan Manubens, propietari del restaurant Passadís del Pep, que va morir dimarts a la tarda a Barcelona als 61 anys.

Molt conegut entre el públic gurmet de la ciutat, Manubens va aconseguir que un restaurant que funciona sense carta i està amagat al final d'un passadís i sense cap rètol a la façana que l'identifiqui es convertís en un establiment de referència a Barcelona i al món. Inclòs en la prestigiosa guia Zagat, el Passadís del Pep, situat a Pla de Palau, ha sigut lloat també per 'The New York Times', que, el març del 2007, el va triar com un dels seus favorits de Barcelona i va destacar el fet que fos “difícil de trobar”. A les taules de l'establiment s'hi han assegut membres de la reialesa i figures de Hollywood com ara Francis Ford Coppola o George Clooney.

El Pep que figura al nom del Passadís del Pep correspon a Josep Manubens, germà del Joan i responsable d'una altra proposta gastronòmica d'èxit, el restaurant Cal Pep, situat a la veïna plaça de les Olles, també al barri de la Ribera.

stats