Atletisme

La Zurich Marató de Barcelona ja té més de 10.000 inscrits

La cursa rememorarà els vint-i-cinc anys de la marató dels Jocs Olímpics de Barcelona 92

Sortida de la Marató de Barcelona a l'avinguda Maria Cristina
àlex Gozalbo
28/11/2016
2 min

BarcelonaLa Zurich Marató de Barcelona ha desvetllat aquest dilluns les novetats de la propera edició, que tindrà lloc el 12 de març de 2017. La cursa rememorarà els vint-i-cinc anys de la marató dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 i ha convocat els sis atletes que van pujar al podi: Els maratonians que van obtenir l’or Young Cho Hwang i Valentina Yegorova, la plata Koichi Morishita i Yuko Arimori i el bronze Stephen Freigang i Lorraine Moller.

Quan queden quatre mesos per una nova edició de la prova, més de 10.000 corredors ja han realitzat la seva inscripció a la cursa. L'objectiu de l’organització és tornar a superar els 20.000 atletes.

"La Zurich Marató de Barcelona serà el primer gran esdeveniment esportiu del 2017 en què reviurem l’entusiasme, les ganes de participació col·lectiva i l’esforç de superació que els barcelonins i les barcelonines vàrem viure abans i durant els Jocs Olímpics del 92. Llavors vàrem demostrar al món, i ens vàrem demostrar a nosaltres mateixos, el què érem capaços de fer amb l’impuls de tots els ciutadans. En aquesta edició recordarem aquella marató dels Jocs i comptarem amb la participació dels sis medallistes olímpics del 92. L’objectiu és, un cop més, fomentar la participació de tots els barcelonins en aquesta festa, corrin o no corrin la marató, i afavorir l’excel·lència en els resultats dels esportistes d’elit”, ha dit David Escudé, comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

"Estem molt il·lusionats de reunir els sis medallistes olímpics amb motiu de la celebració de la Zurich Marató de Barcelona. Serà un plaer per a nosaltres tenir-los aquí i recordar junts aquell fet històric per a la ciutat de Barcelona", ha explicat Cristian Llorens, director esportiu de la Zurich Marató de Barcelona.

El cap de setmana de la Zurich Marató de Barcelona comptarà amb nombroses activitats paral·leles relacionades amb la cursa. El tret de sortida tindrà lloc el divendres 10 de març amb l’obertura de l’Expo Sports.

stats