Mundial de Natació
Esports30/07/2011

L'equip espanyol de waterpolo acaba cinquè a Xangai després de vèncer els Estats Units (11-10)

Guillermo Molina i Iván Pérez han comandat l'atac amb tres gols cadascú, per permetre la selecció espanyola masculina batre els Estats Units (10-11) en l'últim partit del Mundial de Xangai

XangaiLa selecció espanyola masculina de waterpolo ha acabat en la cinquena posició en els Mundials de Xangai després d'haver guanyat els Estats Units (10-11) en el seu últim partit. Guillermo Molina i Iván Pérez han comandat l'atac amb tres gols cadascú.

Els homes de Rafa Aguilar, molt motivats després del triomf davant Montenegro, han sortit molt intensos, i han arraconat l'esperit dels jugadors nord-americans, que estaven liderats a l'aigua pel veterà Anthony Azevedo. De fet, els espanyols s'han situat amb un 0-4 a favor, gràcies al bon joc d'Iván Pérez fent de boia.

Cargando
No hay anuncios

L'eficàcia en l'atac i la solidesa defensiva han donat pas, a partir del segon quart, als millors minuts de l'equip dels Estats Units, que ha reaccionat amb més bona circulació i ha trobat la porteria d'Iñaki Aguilar fins a escurçar distàncies abans del descans (3-6).

Tot i la bona tasca dels interiors Iván Pérez i Xavi Vallès, l'equip americà ha seguit collant els espanyols, que, emparats en el gran llançament exterior de Molina i Xavi García, han aconseguit arribar als minuts finals amb una renda força favorable (8-11) i evitar una remuntada rival.