TENIS
Esports 19/11/2013

La tenista mallorquina Nuria Llagostera anuncia que es retira

"Han tirat per terra el meu somni de jugar els Jocs Olímpics de Rio", diu la tenista, sancionada per dopatge, segons la Federació Internacional de Tenis

Efe
1 min

PalmaLa tennista mallorquina Nuria Llagostera ha anunciat aquest dimarts que es retira després de la sanció de dos anys que li ha imposat la Federació Internacional de Tennis (FIT) després de trobar-la culpable de dopatge: "Han tirat per terra el meu somni de jugar els Jocs Olímpics de Rio".

En una roda de premsa celebrada en un hotel de Palma, Llagostera, de 33 anys, ha declarat emocionada que està en un "carreró sense sortida", que "aquí acaba" la seva carrera, i ha assegurat que no sap com "va entrar aquesta substància" en el seu cos, en al·lusió a la d-metamfetamina.

Llagostera va ser sancionada per un període de dos anys per haver comès una infracció del reglament antidopatge després de trobar-se d-metamfetamina en una mostra d'orina recollida a la tenista durant el torneig de Stanford, on tornava a la competició després de quatre mesos apartada de les pistes per una lesió al canell esquerre.

La FIT va assenyalar que la mallorquina no va poder provar com la substància estimulant va entrar en el seu cos. La sanció va entrar en vigor el passat 8 de setembre i finalitza el 7 de setembre de 2015.

stats