Esports 17/08/2012

L'Espanyol tanca el fitxatge de Simao Sabrosa per dues temporades

L'extrem portuguès jugava fins ara al Besiktas i arriba a l'Espanyol lliure després d'haver rescindit el seu contracte amb l'equip turc

Ara
1 min
Joan Collet i Simao Sabrosa

BarcelonaSimao Sabrosa ha arribat aquest divendres al matí a Barcelona per convertir-se en nou jugador de l'Espanyol. L'extrem portuguès, que jugava fins ara al Besiktas turc, ha passat la revisió mèdica. Simao arriba a l'Espanyol lliure després d'haver rescindit el seu contracte amb l'equip turc.

Simao, que lluirà el dorsal '20', es convertirà en la cinquena incorporació del conjunt blanc i blau. Sergio Tejera, Wakaso, Capdevila i Colotto són els altres fitxatges que ha realitzat el club espanyolista fins al moment. Fa uns quants dies, el Benfica va intentar fitxar-lo, però el futbolista, tot i que hi havia estat del 2001 al 2007, va decidir-se per l'opció del club blanc-i-blau. Simao, doncs, torna a Barcelona, on va jugar amb el Barça del 1999 al 2001

Christian Alfonso tindrà fitxa del primer equip

Christian Alfonso s'ha convertit en ple jugador de la primera plantilla blanc-i-blava. El migcampista espanyolista, que la campanya passada va jugar a l'Espanyol B i va disputar algun partit amb el primer equip, ha convençut els responsables esportius i competirà aquesta temporada amb fitxa i dorsal del primer equip. Christian Alfonso ha triat el dorsal número 24 per a aquesta temporada.

Alfonso va fitxar la temporada passada per l'Espanyol procedent del CE Hospitalet. El jugador va debutar en la màxima categoria en la setena jornada contra el Reial Madrid en un partit que va acabar amb derrota blanc-i-blava. El jugador va disputar cinc partits de Lliga la campanya passada i dos partits de Copa.

El jugador segueix els passos de Cristian Gómez, que també s'ha incorporat al conjunt de Mauricio Pochettino. Tots dos futbolistes tindran contracte, com a jugadors del primer equip amb caràcter general, fins al 30 de juny del 2016.

stats