Hoquei Patins
Esports 13/01/2013

Set equips de l'OK Lliga ja tenen garantida la seva presència a la Copa del Rei

L'última plaça se la jugaran el Lloret, l'Igualada, el Voltregà, el Noia i el Blanes en l'última jornada de la primera volta

Jordi Graell
2 min
El Shum ha guanyat a Vilanova

BarcelonaLa 14a jornada de l'OK Lliga ha servit per definir pràcticament tots els equips que jugaran la Copa del Rei, que es disputarà a Oviedo del 28 de març al 3 d'abril. En total són set els equips que ja saben que seran a la cita asturiana: el Coinasa Liceo, el Barça, el Moritz Vendrell, el CP Vic, l'ICG Software Lleida, el Reus Deportiu i el Mopesa Vilanova. D'altra banda, els equips que hauran de lluitar per l'última plaça d'accés a la Copa del Rei en la darrera jornada de la primera volta són el CH Lloret, l'Igualada HC, el CP Voltregà, el Noia Freixenet i el Muralla Òptica Blanes.

En el partit avançat a divendres d'aquesta jornada, el Vilanova va perdre a casa per 1-5 amb el SHUM Maçanet i d'aquesta manera els vilanovins hauran de guanyar a la pista del Vic la propera jornada i esperar altres marcadors favorables per accedir a la Copa del Rei com a caps de sèrie.

En els partits disputats ahir dissabte, destaquen les contundents victòries a domicili del Barça, el Vendrell i el Reus, que van golejar al Voltregà per 2-8, a l'Alcoi per 2-6 i al Lloret per 3-6 respectivament. Pel que fa a la lluita pel descens, el Sant Feliu va guanyar el Blanes per 5-3 i el Calafell va donar la sorpresa de la jornada en derrotar el Vic per 1-0 gràcies a un gol de penal de David Ros.

Finalment, en els partits disputats aquest migdia, el Liceo ha suat per guanyar a la pista de l'Igualada per 3-4 i d'aquesta manera segueix liderant l'OK Lliga amb dos punts d'avantatge sobre el Barça; i el Lleida i el Noia han empatat a quatre, un resultat que no satisfà a cap dels dos equips en la seva lluita per ser a la Copa del Rei en el cas dels sadurninencs, i per ser cap de sèrie en el sorteig d'aquesta competició en el cas del conjunt de la Terra Ferma.

stats