WATERPOLO
Esports18/02/2018

El Sabadell s'imposa al Terrassa (17-3) i guanya la Copa de la Reina de waterpolo per 14a vegada

Bea Ortiz ha estat designada millor jugadora de la final

BarcelonaL'Astralpool Sabadell ha superat el CN Terrassa aquest diumenge a la final de la Copa de la Reina de waterpolo i d'aquesta manera ha revalidat un títol que les sabadellenques ja han guanyat 14 vegades.

El partit de la final, disputat a la piscina del Mediterrani, ha estat totalment dominat pel Sabadell, que han obert el marcador gràcies a un gol d'Olga Domènech. El Terrassa ha pogut empatar, però després d'uns primers minuts en què els dos equips han agafat la temperatura al partit, el Sabadell ha passat a l'acció: un gol de Judith Forca i dos de Bea Ortiz posaven el CN Sabadell 5-1 per davant al marcador. Un resultat que encara s'ha ampliat més quan el partit ha arribat al descans, moment en què les sabadellenques ja guanyaven 8-1.

Cargando
No hay anuncios

Amb la represa, el CN Sabadell ha posat el 10-1 a l'electrònic. Elia Montoya ha fet el 10-2, però en el tram final, set gols més de les vigents campiones i un de les finalistes ha donat el triomf i el títol a l'Astralpool Sabadell per 14è cop.

Bea Ortiz ha estat designada millor jugadora de la final.