Esports 08/06/2016

El Nàstic es complica la vida després de perdre per 3-1 al camp de l'Osasuna

Dos goles de Merino abans del descans han fet mal a l'equip de Vicente Moreno

Merino, celebrant el primer gol de l'Osasuna

BarcelonaEl Nàstic de Tarragona ha perdut per 3-1 el partit d'anada de les semifinals del play-off d'ascens a Primera contra l'Osasuna.

L'equip de Vicente Moreno, després de quedar tercer a la lliga, a un sol pas de l'ascens directe, ha començat bastant bé, amb Naranjo marcant un gol il·legal després de cometre falta sobre Nauzet.

L'Osasuna però, ha colpejat abans del descans amb dos gols de Merino que han deixat tocats els tarragonins. Als 33 Merino ha fet el primer, i el segon ha arribat als 41 després d'un rebuig desafortunat del porter Reina.

A la segona part, Kenan Kodro, fill de l'exdavanter del Barça, ha fet el 3-0. El Nàstic estava contra les cordes, però Jean-Luc, sol al punt de penal, ha marcat el 3-1 als 68 minuts, gol que permet obrir la porta d'un triomf al partit de tornada, aquest proper dissabte. El Nàstic necessita guanyar per dos gols, ja que els gols fora de casa no tenen valoral play-off.