FUTBOL
Esports 04/01/2014

El Manchester City empata amb el Blackburn a la copa i haurà de jugar un segon partit

Negredo ha fet el 0-1 però l'equip de Segona ha evitat la derrota a la segona part

Manuel Pellegrini

BarcelonaEl Manchester City, rival del Barça a la Lliga de Campions, ha empatat amb el Blackburn Rovers (1-1) a la copa anglesa i haurà de jugar un segon partit. A la copa anglesa, la competició més antiga del futbol, les eliminatòries es decideixen en un sol partit, però si acaba amb empat, cal jugar un segon duel a l'estadi de l'equip que ha fet de visitant.

Amb alguns canvis a l'equip inicial, els homes de Pellegrini no han fet un bon partit al camp del Blackburn Rovers, de segona. Negredo ha fet el 0-1 abans del descans, però Dann ha empatat als 55 minuts. En els darrers minuts Boyata ha vist la vermella. El partit de desempat s'haurà de jugar al camp del Manchester City.