Esports 31/07/2017

L'Espanyol, cap a Alemanya per fer-hi la segona gira d'aquest estiu

Els blanc-i-blaus jugaran el dia 2 contra el Twente i el 6 contra l'Hamburg

R.r.
2 min
Melendo, Navarro i Aarón, tres dels joves de l'expedició de l'Espanyol

BarcelonaL'Espanyol ha viatjat aquest dilluns cap a Alemanya, on farà la segona gira de pretemporada al llarg d'aquesta setmana. Després de derrotar el Borussia Dortmund a Winterthur, Suïssa, els blanc-i-blaus s'allotjaran a la petita població de Herzlake, al nord-oest del país germànic. En aquest país s'hi estaran fins diumenge. Al llarg d'aquesta setmana disputaran el quart i el cinquè partits de la pretemporada: el dia 2, a l'Sportpark Heeckeren d'Holanda, contra el Twente (19 h). El dia 6, al Volksparkstadion, contra l'Hamburg (15 h).

Per a la quarta setmana de pretemporada, la càrrega física seguirà augmentant. També s'espera que Quique Sánchez Flores pugui fer algunes rotacions, ja que contra el Dortmund va advertir que homes com Baptistao, David López o Gerard Moreno –que es va perdre els dos últims duels per una sobrecàrrega– poden acabar acusant l'acumulació de minuts a les cames. Per a això, Quique, mentre espera nous reforços, ha inclòs a la llista de disponibles nou jugadors del filial: Adrián López, Edu Frías, Pibe, Pol Lozano, Pipa, Manel Royo, Álex López, Lluís López i Javi Puado.

Dia clau per a Caicedo

Qui pot viure les seves últimes hores com a blanc-i-blau és Felipe Caicedo, que pot ser oficialment nou jugador del Lazio en les properes hores. L'equatorià va passar dissabte la revisió mèdica amb el club de Roma i ha estat allà les últimes hores acompanyat de la seva dona i el seu agent, Chalo Vargas. El club italià pagarà uns tres milions d'euros pels seus serveis. Segons Catalunya Ràdio, l'anunci de l'acord es va ajornar a aquest dilluns per motius d'agenda del president del Lazio, Claudio Lotito.

Caicedo, amb el seu agent Chalo Vargas a les instal·lacions del Lazio
stats