Esports01/12/2012

L'Atlètic Barceloneta reacciona a la segona part a la piscina del Canoe i segueix com a líder invicte

El CN Sabadell i el CN Terrassa no han fallat tampoc en els seus partits de la 8a jornada i segueixen a tres punts dels mariners

BarcelonaL'Atlètic Barceloneta ha resolt amb solvència una de les sortides més complicades de la temporada, la visita a la piscina del Real Canoe. Els madrilenys han preparat bé el partit, i han arribat al descans guanyant per 3-2, però els mariners han reaccionat a la segona meitat, i amb un parcial de 0-6 han resolt el partit (5-10 final). Els homes de Santi Fernández encara no coneixen la derrota després de 8 jornades.

Els perseguidors del Barceloneta són els dos equips vallesans, que no han fallat aquesta jornada, i es mantenen a 3 punts dels líder. El CN Sabadell ha guanyat el CN Catalunya per 19-12, mentre que el CN Terrassa ha patit més per vèncer el CN Barcelona per 7-6.

Cargando
No hay anuncios

El forat entre el segon i el tercer classificats i el quart s'ha fet més gran aquesta jornada, ja que el WP Navarra ha perdut clarament a la piscina del CN Mataró-Quadis.