NBA
Esports12/01/2013

Kevin Durant anota 42 punts a l'Staples i provoca la sisena derrota consecutiva dels Lakers

Magic Johnson perd la confiança i afirma que "no hi ha res a fer amb aquests Lakers, no jugarem els 'play-off'"

BarcelonaKevin Durant ha brillat a l'Staples Center amb una actuació fantàstica. La gran estrella dels Oklahoma City Thunder ja portava 40 punts a la fi del tercer quart i s'ha convertit en el botxí dels Lakers. Al final, Durant ha anotat 42 punts en la victòria per 116 a 101. Al descans, els Thunder ja guanyaven per 64 a 48 a la pista d'uns Lakers que porten sis derrotes consecutives, la pitjor ratxa des del març del 2007. Encara sense el lesionat Pau Gasol, els homes de Mike D'Antoni no han anotat un sol triple durant els dos primers quarts, amb una estadística final de 6 triples de 28. Westbrok, amb 27 punts, ha acompanyat Durant en el seu recital ofensiu, amb Ibaka que ha anotat sis punts i ha capturat set rebots. Kobe Bryant, amb 28 punts, ha estat el millor dels locals.

Amb 15 victòries i 21 derrotes, els Lakers han fet perdre els papers a 'Magic' Johnson, que al descans del partit ha afirmat que "no hi ha res a fer, no jugarem ni els 'play-off'".

Els Grizzlies aturen els Spurs

Cargando
No hay anuncios

Un dels grans partits de la nit era el de Memphis entre els Grizzlies i els Spurs. Per segon cop aquesta temporada, un duel entre aquests dos equips ha acabat a la pròrroga, ara amb triomf dels Grizzlies. Al final, s'han imposat els locals per 101-98, amb un gran partit de Rudy Gay (23 punts) i Darrell Arthur. Tony Parker ha anotat 30 punts per a l'equip de San Antonio, com ara el triple que ha forçat la pròrroga. Marc Gasol ha anotat 10 punts i ha protagonitzat una de les jugades de la nit en posar dos taps consecutius a Tim Duncan.

Derrota dels Wolves de Ricky Rubio

Cargando

El base del Masnou ha jugat 22 minuts en la derrota dels Timberwolves amb els Hornets (104-92). Rubio ha anotat 3 punts, ha donat 3 assistències i ha perdut 3 pilotes en una nova ensopegada d'uns Wolves en què la baixa de Kevin Love ha estat clau per entrar en una espiral de mals resultats.

Victòria dels Celtics, derrota dels Knicks

Cargando

Els Boston Celtics han sumat la cinquena victòria consecutiva en aturar els Houston Rockets per 103 a 91. Pierce, amb 23 punts, ha guanyat el duel a Harden (24 punts) en liderar l'equip local al triomf.

Un dels duels més bonics del dia l'han protagonitzat els Chicago Bulls i els New York Knicks. Els Bulls, liderats per un gran Deng (33 punts) han guanyat al Madison i han provocat que per primer cop aquesta temporada els Knicks perdin tres partits consecutius. No han servit de res els 39 punts de Carmelo Anthony.