L'Ajax posa un peu i mig a la final de l'Europa League (4-1)

El conjunt holandès derrota l'Olympique de Lió en el partit d'anada disputat al Johan Cruyff Arena

Els jugadors de l'Ajax, celebrant el triomf contra l'Olympique de Lió
03/05/2017

BarcelonaL'Ajax ho té tot a favor per convertir-se en el primer finalista de l'Europa League. El conjunt holandès ha golejat l'Olympique de Lió en el partit d'anada de les semifinals (4-1) disputat al Johan Cruyff Arena d'Amsterdam.

Els neerlandesos han dut el pes del partit i han traslladat el domini al marcador. Amb un brillant Bertrand Traore, autor de dos gols, l'equip de Peter Bosz espera rematar la feina d'aquí una setmana a Lió.

Traore ha obert el marcador al minut 25, i Kasper Dolberg ha fet el segon al 34. A la represa ha seguit el festival de l'Ajax, que ha fet el 3-0 per mitjà d'Amin Younes (49'). L'Olympique ha pogut entrar a l'eliminatòria gràcies a un gol de Mathieu Valbuena (66'), però novament Traore ha fet el quart i definitiu (71').

L'altra semifinal de l'Europa League enfronta el Celta i el Manchester United. El partit d'anada es disputa aquest dijous a Balaídos (21.05 h, BeIN Sports).