15.35 h Final waterpolo femení amb Espanya

20.15 h Finals de 5.000 masculins i finals de relleus 4x400 masculí i femení

21.30 h Final bàsquet masculí amb els Estats Units

22.30 h Final vòlei platja masculí

Imane Khelif es penja un or contra la polèmica

La boxejadora algeriana, en el punt de mira d’una de les grans discussions d’aquests Jocs, no s’ha deixat descoratjar pels comentaris trànsfobs i despectius que ha rebut aquests dies: es penja l’or després de vèncer la xinesa Liu Yang.

Les paraules d'Alexia Putellas

La capitana blaugrana, molt afectada, ha fet aquesta reflexió després de la derrota contra Alemanya, en què va fallar un penal decisiu.

De La Masia al cim dels Jocs Olímpics

Toni Padilla

La japonesa Ami Yuasa, campiona de 'break'!

Yuasa és la primera campiona olímpica de la història del breakdance, que s'estrena en uns Jocs. La plata i el bronze són per a dues adolescents: la lituana Dominika Banevic, de només 17 anys, i la xinesa Liu Qingyi, de 18.

Jordan Díaz Fortun, or al triple salt!

L'atleta cubà nacionalitzat l'any 2022 es proclama campió del triple salt amb 17,86 metres! És la quarta medalla d'or de la delegació espanyola en aquests Jocs.

Ja està en marxa la final de 'break' femení! Aquí pots descobrir la història de la ballarina afganesa Manizha Talash

'Break dance' als Jocs per desafiar els talibans

La victòria de Sha'Carri Richardson

Aquí us deixem el vídeo del triomf de les estatunidenques a la final de relleus 4x100 femenins.

L'Espanya de Fermín es penja l'or

Final! Espanya es proclama campiona olímpica per primer cop des de Barcelona 1992! Els doblets de Fermín López i Sergio Camello i el gol d'Álex Baena han sentenciat una final no apta per a cardíacs (5-3).

El segon de Camello!

Partit sentenciat! Una nova aparició espectacular amb picadeta de Camello al minut 119 deixa la final pràcticament tancada. Asistència d'Arnau Tenas des de l'àrea espanyola.

Arnau Tenas torna a fer-se gran i atrapa un córner i els xuts de Rayan Cherki i Sougoutou Magassa.

Deu minuts per al final de l'Espanya-França! Ara mateix, els de Santi Denia serien campions.

La picadeta de Sergio Camello!

Acaba la primera part de la pròrroga!

Victòria espanyola per la mínima després del gol de Sergio Camello (4-3). França, però, no afluixa.

Golàs de Sergio Camello!

Quina picadeta del madrileny per superar Restes! Quina sang freda en una final olímpica! Espanya fa el quart quan falten 20 minuts per al final.

El Canadà sorprèn els Estats Units a la final dels relleus 4x100 masculins

Els estatunidencs, grans favorits, però sense Noah Lyles, marxen de la prova sense medalla. L'or finalment és per al Canadà, la plata per a Sud-àfrica i el bronze per al Regne Unit.

El vídeo del penal a favor de França!

Hi ha pròrroga!

Espanya tenia l'or a tocar, però França ha revifat i amb el penal al minut 90 força la pròrroga! Quina final!

L'ha tinguda Turrientes!

Al travesser el xut de Turrientes que hauria decidit la final!

França empata la final!

Marteta no ha desaprofitat el penal i empata en el darrer instant d'aquesta final! Queden cinc minuts de temps afegit.