HOQUEI PATINS
Esports 16/03/2013

El Noia guanya el Porto i es classifica pels quarts de final de la Lliga Europea

A la Copa de la CERS el Vendrell, el Vic i el Vilanova acompanyaran el Bassano italià a la final a quatre

Jordi Graell
2 min
El Barça ha superat el Quevert i serà primer de grup

BarcelonaEl Noia Freixenet ha guanyat el Porto per 4-2 i d'aquesta manera els sadurninencs aconsegueixen accedir als quarts de final de la Lliga Europea com a segon del grup B. Aquesta victòria ha deixat sense opcions l'Amatori Lodi, que tot i apallissar el Saint Omer per 10-3 queda eliminat en un grup en què el Porto ja tenia la primera posició assegurada abans de començar la jornada.

Pel que fa a la resta de grups, en el grup A el Barça ha aconseguit la primera posició gràcies a la victòria per 4-2 contra el Quévert. En l'altre partit del grup, l'Igualada ha perdut per 3-1 a la pista del Candelaria i accedeix a la següent ronda com a segon classificat.

En el grup C, el Reus Deportiu ha perdut la primera posició del grup després de caure golejat a la pista del Viareggio per 8-3, mentre que el Benfica no ha fallat i s'ha apoderat del liderat després de desfer-se sense problemes del Cronenberg per 12-3

Finalment, en el grup D el duel estel·lar per la primera posició entre el Valdagno i el Coinasa Liceo s'ha decantat a favor dels locals, que gràcies a quatre gols del català Pedro Gil s'han imposat per 7-3 i es queden amb el lideratge del grup. I en un partit intranscendent, l'Oliveirense ha golejat el Gèneve per 11-2.

D'aquesta manera, els emparellaments pels quarts de final que es disputaran entre el 6 i el 20 d'abril són: Liceo- Barça, Noia- Benfica, Reus- Porto i Igualada- Valdagno.

D'altra banda, a la Copa de la CERS ha quedat definida la final a quatre d'aquesta competició (amb seu per confirmar), que enfrontarà per una banda el Bassano i el Moritz Vendrell, i per l'altra un duel català entre l' RDI Vilanova i el Vic.

stats