Barça-Girona de Lliga

Míchel estira les orelles a un dels capitans del Girona: "S'ha equivocat"

El tècnic madrileny parla de les declaracions d'Aleix Garcia en els dies previs al duel català contra el Barça

ARA
1 min
Míchel Sánchez, entrenador del Girona

BarcelonaS'escalfa la prèvia del Barça-Girona d'aquest diumenge. Míchel Sánchez, l'entrenador del conjunt gironí i un dels entrenadors de moda a Europa, ha estirat les orelles a Aleix Garcia, un dels millors jugadors del seu equip. Ras i curt: "L'Aleix s'ha equivocat", ha dit el tècnic dies abans del duel contra l'equip blaugrana. Les declaracions de Míchel arriben dos dies després que el migcampista d'Ulldecona digués en una entrevista a Movistar que li agradaria jugar al Barça.

"L'Aleix s'ha equivocat, però res més. Me'n recordo molt de quan jugava a les categories inferiors del Rayo. Als partits a Vallecas contra el Madrid, se celebraven més els gols del Madrid que els del Rayo. Jo espero que a Girona, a poc a poc, els seguidors siguin només del Girona. Aquest és el missatge per a la nostra afició. Necessitem gent 100% del Girona. I hem començat un projecte que crec que ho pot fer possible", ha continuat l'entrenador madrileny. Ha volgut evitar qualsevol polèmica que desestabilitzés el seu equip, però ha sigut contundent amb el seu jugador.

"Òbviament que m'agradaria jugar al Barça. És el club que he seguit des de petit i que sempre m'ha agradat", havia dit Aleix Garcia en l'entrevista a Movistar. No és el primer cop que el migcampista català, que aquesta mateixa temporada ha debutat amb la selecció espanyola absoluta, es refereix al fet de jugar al club blaugrana. Ja ho va fer quan Oriol Romeu va fitxar per l'equip que entrena Xavi Hernández. "Cap jugador de la plantilla [del Girona] diria que no al Barça", va dir llavors, a finals de juliol. Unes declaracions que ja van aixecar polseguera entre l'afició gironina.

stats