0
Gazzaniga 90'
18 Sep 2024
Molt bona nit i gràcies per seguir-nos!

Demà serà el torn del Barça, que visita el Mònaco en la primera jornada de la Champions. Els monegascos van guanyar el Gamper fa unes setmanes. Seguirem el partit en directe a la web de l'ARA!

Quina ràbia, eh? Volíem explicar un meritori empat del Girona al camp del PSG i no ha sigut possible per una jugada moooolt desafortunada.

"Hem treballat molt i hem jugat de tu a tu contra el PSG. Ha sigut dolorós perdre així, a l'últim minut. Contra aquests jugadors tan bons costa molt. Marxo molt content i molt orgullós dels meus companys". Són paraules d'Arnau Martínez, que ha fet un molt bon partit.

18 Sep 2024
Lliga de Campions

Una centrada inofensiva espatlla l'estrena heroica del Girona a la Champions

Jordi Bofill
18 Sep 2024
Final del partit

S'acaba el partit. El Girona ha perdut 1-0 al camp del PSG en la seva estrena a la Champions. Resultat just, segurament, però molt cruel per la forma amb què s'ha produït. La màxima competició és així.

Han afegit 4 minuts, per cert.

Que injust. Centrada de Nuno Mendes que toca en Francés i es cola després entre les cames i els braços de Gazzaniga, que s'havia convertit en un heroi.

Gol

Gol del PSG. No pot ser.

Aprofita Míchel per fer el darrer canvi. Marxa Tsygankov i entra Francés. Decisió defensiva.

S'ha fet mal, el porter del Girona. Se li ha doblegat el turmell després de l'aturada.

Aturada

GAZZANIGAAAAA! Quina aturada a xut a boca de canó de Hakimi...

Va, va, vaaaaa! Vejam si el Girona esgarrapa alguna cosa. Queden cinc minuts!

UUuuuiiii! Kolo Muani... A punt de batre Gazzaniga en una gran maniobra a l'àrea petita.

El Girona està perillosament fos. Massa minuts empaitant la pilota pel camp. Els de Míchel no hi estan acostumats.

Xut fora

Xut fora de Hakimi. La falta era perillosa, però el PSG l'ha desaprofitada.

Se li està fent llarg el partit al Girona. Falta perillosa ara d'Asprilla a Hakimi. Últim quart d'hora de patiment.

El Girona ha canviat de pla de partit. Ara els catalans busquen el futbol directe i aprofitar les cames fresques que han entrat.