Espanyol
Esports Futbol 12/03/2013

Verdú: "Treballem per no arribar a les últimes jornades amb urgències"

El migcampista de l'Espanyol reconeix que a l'equip li està faltant efectivitat en els últims partits però rebutja l'alarmisme tot i la ratxa de tres mals resultats

Efe
1 min

Sant Adrià del BesòsJoan Verdú ha assegurat aquest dimarts l'equip treballa per "no arribar a les últimes jornades amb urgències", ja que "amb aquesta pressió és molt complicat jugar". L'Espanyol ha sumat un sol punt en els tres últims partits.

De tota manera, el futbolista ha rebutjat l'alarmisme: "Veníem d'una ratxa molt bona, amb molts punts consecutius, i tot el que no sigui guanyar fa saltar les alarmes. Però només hem de reprendre la bona línia. Pensem en el dia a dia i no mirem el calendari, els primers que ens hi juguem alguna cosa som nosaltres".

La falta d'encert i intensitat són algunes de les raons, per a Verdú, del sotrac que travessa el bloc. "Ens falta ser una mica més agressius i no tenim efectivitat els últims partits. No ens acaben de sortir les coses però el camí és aquest. No podem abaixar el ritme. La nostra intenció sempre és guanyar", ha analitzat.

El Màlaga, partit següent en Lliga, és ara la gran prioritat de l'Espanyol. "Serà un partit complicat. És un equip que aspira a aconseguir grans coses i l'esforç (del partit contra el Porto en vuitens de la Champions) serà gran i ho poden pagar", ha augurat el migcampista.

Verdú s'ha referit a la seva suplència de diumenge passat contra el Rayo Vallecano: "Va ser una decisió tècnica per una qüestió tàctica. He d'acceptar-ho i treballar al màxim per tornar a l'equip i posar les coses difícils a l'entrenador. A la banqueta vaig animar el grup i, quan em va tocar sortir, vaig intentar fer-ho bé".

stats