Futbol
Esports Futbol 07/05/2014

El Valladolid roba dos punts al Madrid (1-1) i dóna un gir a la Lliga

Un gol d'Osorio al minut 85 neutralitza l'inicial de Sergio Ramos. El Barça torna a dependre d'ell mateix per ser campió

BarcelonaLa Lliga ha tornat a donar un gir radical. Un gol d'Osorio a cinc minuts del final ha permès el Valladolid empatar el seu partit contra el Madrid (1-1) i tornar a fer que el títol de campió depengui del Barça. Sergio Ramos havia avançat els blancs en el marcador, després d'un xut de falta directe.

Després d'un primer temps força controlat, el Madrid ha vist com el Valladolid s'animava. Peña, amb un xut sense angle alt, i Javi Guerra, amb una vaselina desviada, han fregat l'empat. Semblava que els blancs aguantarien, després de l'entrada d'Illarramendi, que ha donat més control al Madrid, però el Valladolid ha trobat el premi a la seva insistència en una acció d'estratègia al minut 85.