ESPANYOL
Esports Futbol 13/07/2013

Thievy: "No serà fàcil disposar de minuts, però al Las Palmas també vaig haver-me de guanyar el lloc"

El davanter de l'Espanyol, que divendres va signar la renovació fins al 2017, diu que tot i tenir altres ofertes, volia seguir al club blanc-i-blau

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsEl francès Thievy Bifouma, davanter de l'Espanyol, ha reconegut aquest dissabte que la competència en l'atac blanc-i-blau és notable. "Sé que no serà fàcil disposar de minuts, però al Las Palmas [equip on va marxar cedit l'última temporada] també vaig haver-me de guanyar el lloc perquè no hi vaig arribar com a titular indiscutible", ha comentat el davanter a la Ciutat Esportiva del club periquito.

En aquest sentit, Thievy ha agraït el suport del seu company Sergio García, actual davanter centre de l'Espanyol: "No és el primer any que estic amb ell. Sempre m'ha animat molt i quan era al Las Palmas em va trucar i em va enviar missatges. El felicito per la temporada que ha fet".

El futbolista francès, a més, no ha volgut valorar l'interès de l'entitat catalana per fitxar un migcampista i un davanter centre aquest estiu. "No sóc l'entrenador ni el president. Si el club creu que es necessiten més futbolistes a dalt, està bé, al vestidor tenim els braços oberts", ha subratllat Thievy.

D'altra banda, el jugador s'ha mostrat "molt content" després de la seva renovació fins al 2017. "Ho esperava des que vaig començar a jugar a futbol, és un somni. Tenia altres ofertes, de fora i d'Espanya, però jo pensava en l'Espanyol. És el club que em va donar l'oportunitat de debutar a Primera", ha afirmat.

stats