Espanyol
Esports Futbol 03/12/2012

Stuani s'haurà d'operar d'una fractura a la mandíbula però no es descarta que jugui divendres amb màscara

El davanter uruguaià passarà pel quiròfan el dissabte a l'Hospital Quirón, i aquest dilluns li han pres mides per dissenyar una màscara protectora amb la qual s'entrenarà

Ara
1 min
Nyom disputa amb Stuani una pilota al Nuevo Los Cármenes

Sant Adrià del BesòsChristian Stuani haurà de passar pel quiròfan, després que les proves a què ha estat sotmès aquest dilluns hagin confirmat que té una fractura de l'arc zigomàtic dret. El futbolista, que va patir un cop en els primers minuts del partit contra el Granada, va seguir jugant amb normalitat i fins que no va arribar a Barcelona no li van aparèixer les primeres molèsties.

El jugador serà intervingut, molt probablement, aquest dissabte. La previsió és que s'exerciti aquests dies amb una màscara protectora i que fins i tot pugui jugar contra el Sevilla aquest divendres amb la mateixa màscara, tal com li ha confirmat el cirurgià maxil·lofacial que l'ha visitat i que també li ha pres mides de la màscara.

Stuani serà intervingut a l'Hospital Quirón, i al llarg de la propera setmana, en funció de l'evolució, s'incorporarà als entrenaments amb una màscara de protecció de manera que el temps previst de baixa seria mínim.

stats