Espanyol
Esports Futbol 23/01/2013

Víctor Sánchez evoluciona bé del taló i s'entrena amb el grup

El migcampista ha treballat al mateix ritme que la resta de companys. A més, l'Espanyol ha confirmat aquest dimecres que Stuani disputarà amb l'Uruguai l'amistós al Qatar contra Espanya

Efe
1 min
Víctor Sánchez parla amb els responsables mèdics de l'Espanyol

Sant Adrià del BesòsVíctor Sánchez, amb dolor al taló dret, s'ha exercitat aquest dimecres amb la resta dels companys i evoluciona bé. D'altra banda, el lateral Ernesto Galán continua al marge per l'elongació als isquiotibials de la cama esquerra.

El porter Cristian Álvarez progressa de la seva distensió en la musculatura isquiotibial de la cama dreta que arrossega des de fa més d'un mes i aquest dimecres ha intensificat mínimament el treball de camp a la Ciutat Esportiva.

Stuani, amb l'Uruguai

L'altra notícia del dia ha sigut la convocatòria de Christian Stuani amb la selecció absoluta de l'Uruguai per enfrontar-se a Espanya el 6 de febrer en un amistós que se celebrarà al Qatar.

El futbolista ja ha superat totalment les molèsties al quàdriceps de la cama dreta i treballa amb la resta del grup. Estarà disponible per al pròxim partit de Lliga de l'Espanyol contra el Saragossa, aquest dissabte, a les 20.00 hores a La Romareda.

Dijous l'equip s'entrenarà a les 10.30 hores.

stats