Esports Futbol 16/04/2021

El Sabadell rescata un punt a Fuenlabrada (2-2)

Els arlequinats empaten en el tram final amb un gol en pròpia porteria de Cristóbal

El Sabadell ha empatat a Fuenlabrada

BarcelonaUn gol en pròpia porteria del Fuenlabrada ha permès que el Sabadell salvi un empat a camp contrari i se situï momentàniament a dos punts de la permanència (2-2). Els arlequinats han començat amb avantatge, gràcies a una diana d'Ozkoidi al quart d'hora, però els madrilenys han remuntat a la represa. Tanmateix, en una acció afortunada en què Cristóbal ha anotat en pròpia porteria, s'ha igualat el marcador al tram final del partit.

Els jugadors del Fuenlabrada han sortit dominant i han convertit la pilota parada en la seva millor arma per generar incertesa al rival. Així, Ciss ha buscat el primer gol amb un cop de cap després d'una falta lateral ben desviada per Mackay. Ha sigut el primer de diversos acostaments d'estratègia dels locals en els quals ha faltat l'encert. En canvi, sí que n'ha tingut el Sabadell, que ha tret petroli d'un córner quan Ozkoidi ha caçat el rebuig i l'ha colpejat amb tota l'ànima (0-1). Era el minut 17. D'aquí al descans, s'ha mantingut la dinàmica i Mula ha avisat de nou amb un lliure directe que ha donat feina al porter visitant.

El Sabadell no ha pogut contenir les envestides del Fuenlabrada a l'inici de la segona meitat i els locals han empatat amb un xut de Garcés que ha refusat en un defensa abans de colar-se a la porteria. I, un cop obert el seu compte particular, els madrilenys han seguit intentant-ho: Mula ha perdonat un contraatac que semblava mortal, però Nteka no ha fallat en un xut des de la frontal.

Els arlequinats, que viuen angoixats en zona de descens, s'han vist per darrere al marcador. Ara bé, no ho tenien tot perdut, especialment perquè la sort els tenia preparada un regal en forma de gol i de punt: un córner que Cristóbal ha desviat cap a la seva pròpia xarxa.

A partir d'aquest moment els uns i els altres han intentat aprofitar alguna acció aïllada per desnivellar el matx. L'han tinguda Garcés, que ha rematat desviat, i també Stoichkov, en una centrada enverinada que ha posat a prova Belman. El marcador ja no s'ha mogut.