Futbol
Esports Futbol 29/05/2021

El Sabadell espera un miracle en forma de carambola

Els arlequinats han de guanyar el Mirandés i esperar que dos dels tres rivals per la permanència punxin (21 h)

Martí Molina
1 min
Celebració del Sabadell

Guanyar i esperar que dos dels tres rivals per la permanència punxin. Així de fàcil d'explicar i així de difícil de complir-se. Aquesta és la recepta del Sabadell, que ha arribat a l'última jornada de Segona amb opcions de salvar-se però pendent d'un miracle en forma de carambola. Els arlequinats, que la setmana passada van mantenir viva la flama de l'esperança a l'aconseguir els tres punts contra la Ponferradina, juguen aquest diumenge (21 h, Movistar LaLiga) al camp d'un Mirandés que ja ho té tot fet: no pot ni pujar ni baixar.

"Jo només penso en guanyar el Mirandés i no estar pendent del que facin els altres", comentava el tècnic Antonio Hidalgo. Els altres són el Lugo, el Logronyès i l'Alcorcón. Només pot guanyar un, com a màxim. Els altres dos, empatar o perdre. Amb això la permanència seria possible per a un entrenador que tan sols té les baixes dels lesionats Ángel Martínez i Álvaro Váquez.

El Sabadell d'Antonio Hidalgo s'ha acostumat a jugar-s'ho tot a cara o creu en l'últim partit de la temporada. El curs 2018-19, el tècnic, que havia arribat a falta de set jornades, va salvar l'equip del descens a Tercera gràcies a guanyar l'Olot per 0-2. La temporada passada va pujar a Segona A guanyant 1-2 el Barça B en la final del play-off, disputada a Marbella. Aquesta vegada, però, el Sabadell no només depèn de si mateix.

stats