ESPANYOL
Esports Futbol 25/05/2013

La renovació del tècnic Javier Aguirre amb l'Espanyol, pràcticament tancada

"Seguim amb el protocol. El que falten són petits serrells, ximpleries. Segur que tard o d'hora la negociació arribarà bon port", ha explicat el tècnic

Efe
1 min

Cornellà de LlobregatLa renovació de l'entrenador de l'Espanyol, Javier Aguirre, amb el club blanc-i-blau està pràcticament tancada i podria signar el seu nou contracte en breu, segons ha explicat el mateix tècnic mexicà en la roda de premsa prèvia al derbi d'aquest diumenge contra el Barça a Cornellà-el Prat.

"Seguim amb el protocol. El que falten són petits serrells, ximpleries. Segur que tard o d'hora la negociació arribarà bon port", ha explicat el tècnic. Des de fa setmanes, les dues parts mantenen contactes per perfilar l'acord i la voluntat de les dues parts per mantenir el vincle ha existit des del principi.

La direcció esportiva de l'Espanyol ha manifestat en diferents ocasions que la seva intenció és oferir un any més de contracte a Javier Aguirre, ja que no volen hipotecar el projecte. L'agent del tècnic, per la seva banda, ha explicat que el mexicà entén la delicada situació econòmica de l'entitat.

Aquests "serrells" no semblen, ni molt menys, insalvables. El club està encantant amb el treball d'Aguirre al capdavant de l'equip. Amb ell, l'Espanyol va passar de ser cuer de la classificació a signar una ratxa positiva de resultats que va portar a la salvació ia acariciar els llocs europeus.

stats