Primera Divisió
Esports Futbol 03/03/2013

Una relliscada fatal de Mathieu fa perdre dos punts al València en el derbi amb el Llevant (2-2)

Els homes de Valverde han sigut millors, han perdonat el tercer gols, i a falta de dos minuts Barkero ha aprofitat una errada de la defensa per fer el gol de l'empat

Albert Solé
Soldado celebra el 2-1 contra el Llevant, davant la desesperació de Munúa

BarcelonaEl València i el Llevant s'han repartit els punts en el derbi de la ciutat del Túria disputat a Mestalla. Els homes d'Ernesto Valverde tenien la victòria, merescuda, coll avall, quan a falta de dos minuts Mathieu ha relliscat davant de Barkero, i aquest s'ha quedat sol i no ha perdonat fent el 2-2 definitiu.

El primer gol del partit l'ha fet el Llevant. En una acció típica del lateral granota, Juanfran, que té molta potència en els serveis de banda, i ha posat la pilota a l'àrea, on ha aparegut Iborra i ha pentinat la pilota enrera. El seu cop de cap amb el clatell ha sortit en forma de vaselina que ha sorprès al porter Guaita (16').

El València ha quedat tocat, però ha sabut reaccionar. En una jugada afortunada amb pífies i rebots, Jonas ha caçat un rebuig i ha pogut empatar el partit (27'). Amb l'1-1 el partit ha baixat de revolucions, però en el temps afegit de la primera part, Roberto Soldado ha engaltat un bon xut des de fora de l'àrea que ha tocat el travesser i ha acabat entrant a la porteria de Munúa.

Amb el 2-1 ha començat la segona meitat, en la que el València ha tingut ocasions de sobres per aconseguir un marcador més ampli. Soldado ha tingut el tercer gol a les seves botes. Als 63 minuts ha marcat, però l'àrbitre l'ha anul·lat per un dubtós fora de joc. I poc després, ha connectat un xut amb rosca buscant l'escaire, però la pilota s'ha estavellat al travesser (70'). Però en el minut 87, un altre servei de banda de Juanfran, l'ha aprofitat Barkero per fer el gol de l'empat.