El Reial Madrid vol jugar l'inici de Lliga al Wanda Metropolitano

El conjunt blanc demanarà permís a l'Atlètic per començar a jugar la Lliga a l'estadi dels matalassers

Quim Salvans
2 min
El Wanda Metropolitano, seu de la Lliga de Campions

BarcelonaEl Reial Madrid ha començat a planificar la pròxima temporada amb antelació. Veient que els aficionats estan tornant de mica en mica als estadis, i tenint en compte que al Santiago Bernabéu encara li queden uns quatre mesos de reformes, el conjunt blanc vol aprofitar l'inici de Lliga per treure'n la màxima rendibilitat econòmica. Segons ha informat Marca, durant els pròxims dies Florentino Pérez demanarà a l'Atlètic de Madrid que els deixin jugar al Wanda Metropolitano.

La nul·la presència d'aficionats a les grades ha anat de primera al Madrid. Aprofitant l'extraordinarietat de la situació, i que tots els partits que han disputat han sigut a porta tancada, els blancs es van traslladar a l'estadi de la seva pròpia Ciutat Esportiva, el Di Stéfano, amb una capacitat de 6.000 espectadors. Tot i que encara no s'ha determinat l'inici de la Lliga (s'especula que serà el 13 d'agost), es calcula que entre 20.000 i 30.000 aficionats podran entrar a l'estadi dels matalassers quan la màxima competició del país doni el tret de sortida. Aquestes grans quantitats no les poden oferir, els equips de la zona, el Getafe i el Leganés, els quals disposen d'estadis molt petits, comparats amb el Wanda.

Per part de l'Atlètic, el club encara no es pot pronunciar fins que no rebi una proposta formal i oficial. Tot i la gran rivalitat que hi ha hagut sempre entre els dos equips madrilenys, tot apunta que el conjunt roig-i-blanc no hi posarà cap impediment. Fa aproximadament un any, quan el futbol va tornar després del confinament i el Santiago Bernabéu estava en obres, el president dels matalassers va dir que estarien "a disposició del Reial Madrid" si fes falta. Per descomptat, aquest gest també beneficiaria econòmicament l'equip de Cholo Simeone. Si finalment accepten la proposta blanca, no serà a qualsevol preu.

Per tal de no abusar i fer servir el Wanda en nombroses ocasions, el Reial Madrid ja ha parlat amb la Lliga perquè a l'hora de planificar el calendari els posin més partits fora de casa durant les primeres jornades. Així doncs, podran utilitzar el Bernabéu molts més cops a l'inici del 2022, quan l'esport ja s'hagi adaptat a la immunitat de grup i la normalitat s'hagi instaurat als estadis. Després de la dissolució de la Superlliga, Florentino posa en marxa un nou pla estratègic per recuperar les pèrdues que ha provocat la pandèmia.

stats