En directe
En directe
01/09/2019

Espanyol-Granada, la Lliga en directe

Segueix en directe l'Espanyol-Granada, partit corresponent a la jornada 3 de la Lliga Santander que es disputa a l'RCDE Stadium

Roger Requena

FINAL a l'RCDE Stadium! Espanyol 0-3 Granada! #rcde

0-3. Min.89 | Busca el gol de l'honor l'Espanyol, que fa estona que sap que aquest partit està perdut. L'RCDE Stadium està força buit #rcde

0-3. Min.84 | Groga per a Carlos Fernández per una entrada molt lletja #rcde

0-3. Min.77 | Canvi al Granada: entra Martínez, marxa Machís #rcde

0-3. Min.74 | Tercer del Granada. Remata Azeez a plaer després d'una centrada per l'esquerra. L'afició comença a marxar de l'RCDE Stadium #rcde

0-2. Min.71 | Canvi a l'Espanyol: entra Ferreyra, marxa Víctor Sánchez #rcde

0-2. Min.68 | Clamorosa errada defensiva de l'Espanyol que no desaprofita el Granada. Carlos Fernández, que acabava d'entrar, recull un rebot i anota el segon #rcde

0-1. Min.65 | Canvi en tots dos equips. Entra Carlos Fernández per Soldado al Granada. A l'Espanyol, entra Calleri, que debuta, per Wu Lei #rcde

0-1. Min.66 | Torna a perdonar Wu Lei! Remata de cap per sobre del travesser en una ocasió claríssima! #rcde

0-1. Min.65 | L'Espanyol ha sortit més intens en aquesta segona part, però el Granada segueix protegint-se amb encert #rcde

0-1. Min.59 | A punt de fer el primer l'Espanyol! Primer Wu Lei i després Roca obliguen Rui Silva a treure dues grans aturades! #rcde

0-1. Min.55 | Canvi al Granada: entra Azeez, marxa Vico #rcde

0-1. Min.49 | Gol ben anul·lat a l'Espanyol després d'una bona jugada de Vargas, a qu i se li havia escapat la pilota per línia de fons #rcde

0-1. Min.48 | S'embolica Wu Lei! Contraatac perillosíssim de l'Espanyol que el xinès desaprofita! Podia avançar i xutar, però ha preferit retallar i ha perdut l'avantatge respecte un defensa #rcde

0-1. Min.47 | Avisa el Granada amb un nou contraatac que acaba amb la pilota sobrevolant l'àrea petita! Córner pels andalusos #rcde

0-1. Min.46 | Comença la segona part a l'RCDE Stadium #rcde

Descans a l'RCDE Stadium. Xiulada sonora cap a Soto Grande, que està sent força permissiu amb les pèrdues de temps del Granada. L'Espanyol perd 0-1 davant del Granada #rcde

0-1. Min.44 | El Granada ho té molt clar. Aprofita quan pot córrer amb espais i perd tot el temps que pot quan s'instal·la a camp rival #rcde

0-1. Min.42 | Bon xut de Víctor Sánchez! Molt llunyà, però fort i col·locat, ha acabat al lateral de la xarxa #rcde

0-1. Min.40 | Groga per a Naldo per tallar un atac del Granada #rcde