FUTBOL
Futbol11/06/2016

L'Osasuna acaba amb el somni del Nàstic (2-3)

Els navarresos també guanyen al Nou Estadi i disputaran l'eliminatòria final contra el vencedor de l'eliminatòria entre el Girona i el Còrdova

M.m.

BarcelonaEl miracle no ha estat possible. El Nàstic ha dit adéu al somni de l'ascens a Primera després de caure contra l'Osasuna en el partit de tornada del 'play-off'. Els tarragonins, que també havien perdut a Pamplona (3-1), s'han vist superats per l'equip que entrena Enrique Martín, també a la tornada (2-3).

En un Nou Estadi que era ple fins a la bandera, el conjunt grana ha començat de la millor manera possible gràcies a un gol de José Naranjo, al minut set. Els catalans han dut el pes del partit i han tingut ocasions per poder marcar el segon –que els hauria donat la classificació–. Però qui ha aconseguit el gol ha estat l'Osasuna, a la mitja hora, aprofitant una centrada lateral i un cop de cap de David García (min 32).

Cargando
No hay anuncios

Tot i el gol, el Nàstic mantenia viva la flama, ja que amb dues dianes a favor hauria igualat l'eliminatòria. De fet, els primers minuts de la represa han estat d'infart, amb múltiples arribades dels catalans que la defensa navarresa ha tret com bonament han pogut. Però, coses del futbol, quan pitjor ho passava l'Osasuna, ha arribat el gol dels visitants: un error en la sortida de la pilota dels locals, defensa descol·locada i xut de Javier Flaño que ha entrat per l'escaire. I uns minuts després, la sentència, amb un xut creuat de Mikel Merino. El Nàstic només ha tingut l'ocasió de retallar distàncies en una jugada embolicada a l'àrea visitant que ha culminat Juan Muñiz.

El Girona necessita remuntar

El rival de l'Osasuna en l'última eliminatòria del 'play-off' sortirà del partit entre el Girona i el Còrdova. Els andalusos esperen defensar l'avantatge de l'anada (2-1), mentre que els de Montilivi confien en el factor camp per remuntar el partit i rescabalar-se així del que els va passar l'any passat, quan van quedar eliminats a les primeres de canvi a mans del Saragossa.

Cargando

Pablo Machín, l'entrenador del Girona, ha posat el focus en la defensa, precisament el taló d'Aquil·les del Nàstic en aquest 'play-off'. Els gironins saben que un gol en contra els penalitzarà molt en el somni de pujar a Primera per primer cop a la història.

La bona notícia per al tècnic gironí és que recupera el central francès Florian Lejeune, que es va perdre l'anada per acumulació de targetes. També tindrà a la seva disposició Javi Álamo i Felipe Sanchón, ja recuperats de les lesions respectives.