Champions femenina
Esports Futbol 21/04/2013

L'Olympique de Lió i el Wolfsburg, finalistes de la Champions femenina

Les franceses, guanyadores de les últimes dues edicions, han destrossat el compatriota Juvisy per un global de 9-1, mentre que les alemanyes s'han desfet de l'Arsenal, botxí del Barça, per 4-1

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaL'estadi d'Stamford Bridge gaudirà el pròxim 23 de maig de la 12a final de la Champions femenina, que disputaran l'Olympique de Lió i el Wolfsburg. Serà la quarta final consecutiva del gegant francès (rècord de la competició) i tot just la primera de les alemanyes, que debutaven aquesta temporada en la màxima competició femenina. La presència de les 'llobes' garanteix que es mantingui la ratxa de tenir sempre un club alemany finalista, com passa des que es va arrencar la competició l'any 2001.

L'Olympique de Lió ha golejat el Juvisy (1-6) en la tornada d'unes semifinals que ja havien quedat resoltes a l'anada a l'estadi de Gerland (3-0). L'equip de Patrice Lair fa tres temporades que no té rival, ni a Europa ni a França, i encadena 116 partits sense perdre. De fet, s'ha endut les dues últimes Champions i va perdre, als penals, la del 2009/10, disputada a Getafe. Aquest diumenge, a més, ha signat un altre rècord: el de minuts sense encaixar un gol, que s'ha quedat en 895 minuts per culpa d'un gol de Diani, el de l'honor del Juvisy.

El Wolfsburg, debutant a la Champions aquesta temporada, arriba a la final després de superar l'Arsenal tant en l'anada (0-2) com en la tornada (2-1). Les angleses, que van eliminar el Barça als setzens de final, no han pogut fer res per aturar el poder ofensiu d'un gran Wolfsburg. El conjunt alemany aspira a ser el setè campió alemany, després dels títols del Frankfurt (3), el Potsdam (2) i el Duisburg (1).

stats