2a divisió
Futbol21/05/2011

El Nàstic perd a Valladolid i es manté en zona perillosa a falta de dues jornades (1-0)

Un gol de Javi Guerra al segon temps ha donat els tres punts al Valladolid, que manté opcions de jugar la promoció d'ascens i condemna el Nàstic a continuar patint

ValladolidUn gol de Javi Guerra ha consolidat les aspiracions del Valladolid de jugar la promoció d'ascens a 1a i ha condemnat un Nàstic que no avança en la seva lluita per evitar el descens a 2a B.

El partit l'ha dominat el Valladolid, que ha tingut la pilota i ha aculat els granes a la seva àrea. Tot i això, la primera oportunitat ha estat pel Nàstic, però Powell no ha pogut materialitzar una acció que ha començat amb un error de la defensa als 20 minuts de partit.

Tot i el domini local, els homes d'Abel Resino no han tingut la primera gran ocasió fins al minut 40, amb un cop de cap de Javi Guerra. I ell mateix, als 5 minuts de la represa, ha avançat el seu equip, també amb un cop de cap.

Cargando
No hay anuncios

Amb el marcador en contra els tarragonins han buscat l'empat i han tingut una nova ocasió per mitjà de Powell, però el porter Javi Jiménez ha pogut desviar la pilota. El Valladolid havia perdut pes al mig del camp i semblava que els granes -amb l'entrada de Virgili i Vicente- podien trobar l'empat, tot i que no l'han aconseguit.

Valladolid 1 - Nàstic 0

Cargando

VALLADOLID: Javi Jiménez; Pedro López, Juanito, Jordi Figueras, Peña; Nauzet (Jofre, m. 73), Baraja, Nafti (Antón, m. 78), Sisi; Óscar (Rubio, m. 69) i Javi Guerra.

NÀSTIC: Rubén, Ruz, Ortiz, Medina, Fuster, Bergantiños, Seoane, Tuni (Vicente, m. 80), Sanchón, Eloy (Rey, m. 45) i Powel (Virgili, m. 70).

Cargando

GOLS: 1-0 (m. 50) Guerra.

ÀRBITRE: Del Cerro Grande (asturià). Targetes grogues a Juanito, Eloy, Ruz, Oscar, Jiménez i Peña.