FUTBOL
Esports Futbol 15/03/2017

Mario Götze es perd el que queda de temporada

El Borussia Dortmund ha anunciat que els trastorns metabòlics que té li impediran entrenar-se fins a l'estiu

Albert Nadal
1 min
Mario Götze no tornarà a jugar aquesta temporada

BARCELONAUn dels jugadors més destacats del Borussia Dortmund i internacional alemany, Mario Götze, de 24 anys, no tornarà a trepitjar un terreny de joc en tot la temporada. Així ho ha anunciat aquest dimarts el club, després que el mes passat comuniqués la baixa indefinida de Götze per uns trastorns metabòlics.

L'entitat alemanya també ha anunciat que el jugador ha reaccionat de manera positiva a la primera fase del tractament al qual està sotmès. En cas que la resposta de Götze al tractament sigui positiva, està previst que pugui entrenar amb un rendiment normal al principi de l'estiu. De moment, s'entrena mitjançant un programa individualitzat. L'objectiu és que estigui recuperat al cent per cent de cara a la pròxima temporada.

Aquesta informació arriba després de les diferents especulacions sobre quins eren els problemes que impedien a Gözte jugar a futbol i la data del seu retorn. El jugador alemany, que aquesta temporada havia tornat al Borussia Dortmund procedent del Bayern de Munic, només ha pogut disputar 16 partits i ha anotat dos gols.

stats