Futbol

El Liverpool agafa avantatge i el Bayern salva els mobles al darrer minut

Els 'red' guanyen l'Inter i els bavaresos rasquen un empat al camp del Salzburg

Martí Molina
1 min
Salah, celebrant el gol contra l'Inter

BarcelonaDesprés d’una jornada de dimarts exuberant, amb un espectacle de futbol i de gols, els partits del dimecres van ser més austers en tots els sentits. El Liverpool va acabar guanyant, però gràcies a l’efectivitat en els últims metres que no va saber tenir l’Inter. I és que els italians, que van rematar set vegades, no van aconseguir fer cap xut entre els tres pals. En canvi, els red, van fer diana en les dues ocasions que anaven a porteria.

Els gols van arribar a la segona meitat. El primer, de Firmino, rematant de cap un córner al minut 75. I, vuit minuts després, Salah encarrilava l’eliminatòria amb el segon gol del Liverpool, en una rematada afortunada que va desviar lleugerament un defensa local.

El Bayern amplia la ratxa

En canvi, el Bayern va patir per evitar la derrota al camp del Salzburg. El conjunt austríac, que debutava en aquesta ronda de la Champions, va avançar-se al primer temps amb un gol d’Adamu als vint minuts. I hauria pogut fer el segon, després del descans, però la defensa del Bayern va salvar sobre la línia la rematada. Els bavaresos, que portaven 21 partits seguits sense perdre com a visitant a la Champions, van aconseguir mantenir la ratxa gràcies a un gol de Coman al minut 90, aprofitant un refús després d’una centrada lateral. La ratxa passa a ser de 22 partits, amb 17 victòries i cinc empats.

La setmana vinent es disputen els altres quatre partits d’anada de vuitens. Dimarts, el Chelsea rep el Lilla i el Vila-real rep a la Juve. I dimecres, l’Atlètic de Madrid juga a casa contra l’United i l’Ajax visita el Benfica.

stats