Futbol

L'Arsenal multa el porter Szczesny amb 25.500 euros per fumar a les dutxes

És el segon jugador que Wenger enxampa fumant aquesta temporada, després que ja es veiés el migcampista Jack Wilshere fent-ho quan era de vacances a Las Vegas

Wojciech Szczesny, porter de l'Arsenal / ArsenalPics.com
Efe
06/01/2015
1 min

LondresL’Arsenal ha multat el porter polonès Wojciech Szczesny amb 20.000 lliures (25.500 euros) per fumar a les dutxes després de la derrota en la jornada de Lliga passada davant el Southampton, segons publica aquest dimarts la premsa anglesa.

El porter dels ‘gunners’ no va tenir un gran partit a l'estadi de St. Mary's després que dos errors seus van propiciar dos gols del Southampton, que es va imposar per 2-0, en un partit corresponent a la vintena jornada de la Premier.

Segons publiquen avui alguns diaris del Regne Unit, com 'The Telegraph' o 'The Daily Mail', l'entrenador de l'Arsenal, el francès Arsene Wenger, va descobrir Szczesny fumant a les dutxes després de la derrota a Southampton, motiu pel qual va multar el futbolista i va decidir no convocar-lo per al següent partit. En la tercera ronda de la FA Cup, el titular va ser el colombià David Ospina, amb l'argentí Damián Emiliano Martínez de suplent.

L'internacional polonès és el segon jugador del conjunt anglès que Wenger descobreix fumant aquesta temporada, després que ja es veiés ael migcampista Jack Wilshere fent-ho quan era de vacances a Las Vegas (Estats Units) després de la Copa del Món del Brasil 2014.

stats