L'Eurocopa en directe: Espanya - Anglaterra

1
Oyarzabal 86' Nico Williams 47'
Palmer 72'

Rodri, MVP del torneig

Rodri ha guanyat el premi al millor jugador de l'Eurocopa. Nico Williams s'ha endut el guardó al millor jugador de la final. I Lamine Yamal, el millor jugador jove

L'Espanya de Lamine Yamal posa la cirereta a una Eurocopa memorable

Xavi Hernández Navarro
Ahir
FINAL: Espanya 2 - 1 Anglaterra

S'afegeixen QUATRE minuts a la final

Targeta groga

GROGA per a Watkins, per deixar un 'encàrrec' a Nacho...

Aturada

Doble ocasió d'Anglaterra! Unai primer, i Dani Olmo després, salven el gol sobre la línia! Eren ocasions claríssimes!

Canvi

CANVIS: A Espanya, Mikel Merino entra per Lamine Yamal. I a Anglaterra, Toney entra per Foden

Gol

GOL d'Espanya! GOL d'Oyarzabal! 2-1! El mateix guió del partit d'Alemanya. Quan semblava que la cosa se'n va a la pròrroga, transició, centrada de Cucurella i rematada d'Oyarzabal

Canvi

CANVI a Espanya: Nacho entra en el lloc de Le Normand

Aturada

Lamine Yamal perdona el segon! Pilota interior per al davanter blaugrana, que fa un tir creuat amb l'esquerra que salva Pickford. Li ha sortit una rematada massa centrada

Bona resposta de la selecció espanyola, que recupera la pilota i mira de tornar a dominar el partit

El partit s'ha trencat i Anglaterra ha passat a tenir més arribades i ocasions. Espanya ho tenia al sac, ha perdonat... i a veure què passa ara

Gol

GOL d'Anglaterra! GOL de Palmer! 1-1! Arribar i moldre! Espanya s'havia trencat i Anglaterra, en una transició molt mal defensada per part espanyola, Palmer remata, Zubimendi desvia lleugerament la pilota i barraca!

Canvi

CANVI a Anglaterra: Palmer entra en el lloc de Mainoo

Xut fora

Continua el setge d'Espanya contra una Anglaterra que no sap sortir del darrera. Després de diverses accions traient aigua del vaixell, Fabián acaba rematant per sobre el travesser

Canvi

CANVI a Espanya: Oyarzabal entra en el lloc de Morata

Xut fora

Pickford acaba de salvar el segon gol d'Espanya! Pilota a l'espai per a Lamine Yamal, que fa una finta i xuta. El porter evita el gol amb la punta dels dits

Xut fora

L'ha tinguda Bellingham! Cucurella es deixa prendre la cartera i el jugador del Madrid acaba la jugada amb un tir fregant el pal

Canvi

Primer CANVI a Anglaterra: Watkins entra en el lloc de Kane

Espanya, jugant com un peix a l'aigua. Bons minuts de la 'roja' davant una Anglaterra desorientada