Futbol

L'Andorra guanya la seva tercera Copa Catalunya en una final d'infart contra l'Olot

Un instant de la final de la Copa Catalunya

L'Olot i l'Andorra s'han enfrontat aquest dimecres en una final de la Copa Catalunya molt disputada que s'ha hagut de resoldre des del punt de penal. El partit, que s'ha jugat a la capital garrotxina, ha començat bé per als andorrans, que s'han avançat gràcies a un gol d'Álvaro Martín al minut 36.

Tot i això, els olotins no s'han arronsat i han empatat el matx a deu minuts pel final. Un gol d'Urri ha desfermat l'eufòria en un Estadi Municipal d'Olot ple, amb gairebé 3.000 espectadors (1-1). El conjunt visitant, quatre categories superior al local, ha fet efectiva la victòria final després d'una tanda de penals agònica.