ESPANYOL
Esports Futbol 28/10/2012

Condal: "Jo em retiro, però sempre estaré al costat de l'Espanyol"

El president de l'Espanyol s'ha acomiadat dels seguidors durant la inauguració de l'estàtua en honor a l'afició blanc-i-blava situada als voltants de l'estadi de Cornellà-el Prat

Efe
1 min
L'estàtua en honor a l'afició de l'Espanyol / RCD ESPANYOL

Cornellà de LlobregatEl president de l'Espanyol, Ramon Condal, s'ha acomiadat aquest diumenge al matí dels seguidors en la inauguració de l'estàtua en honor a l'afició blanc-i-blava, situada als voltants de l'estadi de Cornellà-el Prat, i ha apuntat que, encara que deixa el càrrec, sempre estarà "al costat del club".

L'acte ha coincidit amb el 112 aniversari de l'Espanyol. Condal ha aprofitat per llançar un missatge d'unitat: "Espero que sempre doneu suport a l'equip, que tinguem sort, puguem salvar la categoria i mirar sempre cap endavant". El president blanc-i-blau deixarà el seu càrrec després de les eleccions del 19 de novembre.

El mandatari s'ha mostrat emocionat per la inauguració de l'estàtua. "És un dia molt gran per a l'afició i tenim el privilegi d'inaugurar-la. Serà el símbol per a tots els periquitos i és el millor homenatge que pot haver per als nostres seguidors", ha explicat Ramon Condal.

L'escultura, de bronze, amb una altura de 4,5 metres i obra de Ció Abellí, ha estat una iniciativa de la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol (FCPE) i s'ha finançat amb aportacions voluntàries. En ella hi ha representada una hipotètica família perica amb un avi, un pare, el seu fill i la seva filla.

stats