FUTBOL
Futbol09/06/2016

El Girona haurà de remuntar a Montilivi (2-1)

Derrota per 2-1 al camp del Còrdova, després d'encaixar dos gols consecutius a l'inici del partit

M.m.

BarcelonaEl Girona haurà de remuntar a Montilivi si vol seguir somiant amb l'ascens a Primera. L'equip que entrena Pablo Machín ha perdut a Còrdova (2-1) en l'anada de la primera eliminatòria del 'play-off'.

El partit ha començat de la pitjor manera possible per al Girona, que ha encaixat dos gols en un tres i no res. Al minut 9, Xisco ha aprofitat una badada de la defensa per avançar el Còrdova, i al minut 11, ell mateix trencava el fora de joc i superava Becerra amb una rematada de volea.

Cargando
No hay anuncios

Els andalusos eren amos i senyors i han tingut el tercer gol a tocar, amb una rematada que s'ha estavellat a la fusta. Però quan tot semblava anar pel pedregar, el Girona ha reaccionat i ha pogut marcar per mitjà de Cristian Herrera, qua ha aprofitat una jugada embolicada a l'àrea per ajustar el marcador i encarar la tornada amb garanties.

Amb 2-1 els dos equips han fet un pas enrere, tot i que el Girona ha dut majoritàriament el pes del partit. Els de Montilivi han tingut alguna ocasió per empatar. La més clara, al temps de descompte, amb un refús del porter que no ha pogut transformar Kiko Olivas des de l'àrea petita.

Cargando

L'eliminatòria es resoldrà el cap de setmana, a Montilivi. El que guanyi jugarà l'eliminatòria final contra el vencedor de l'Osasuna-Nàstic.