Lliga Femenina

El Barça punxa a casa i dóna la Lliga a l'Athletic

Les blaugranes han perdut a casa contra l'Atlètic de Madrid per culpa d'un gol d'Esther González i ja no tenen opcions matemàtiques de revalidar el títol

Dani Alves durant el partit contra l’Equador.  L’alegria de les jugadores de l’Athletic.
Natalia Arroyo
05/06/2016
1 min

BarcelonaA quatre punts de l'Athletic i només una jornada per tancar el campionat. Amb aquest panorama, el Barça femení ha dit adéu a la Lliga per culpa d'una derrota a casa contra l'Atlètic de Madrid (0-1). Un gol d'Esther González a la primera meitat ha condemnat les blaugranes a una ensopegada que elimina qualsevol opció matemàtica de revalidar el títol. El campió serà l'Athletic Club, que no guanyava des del curs 2006-07.

El conjunt basc, que en els últims anys s'havia vist superat pel Barça en la recta final, suma la cinquena Lliga del seu palmarès. L'Athletic va fer la feina ahir a Lezama contra l'Oviedo, a qui va vèncer per 3-0. El debat a Bilbao és si el club celebra l'èxit femení amb la tradicional gavarra.

Malgrat la derrota, el Barça jugarà la Champions l'any que ve perquè ja fa dues setmanes que té garantida, almenys, la segona posició a la classificació.

L'última jornada serà intranscendent: Oviedo-Barça i Granadilla Tenerife - Athletic.

stats