EUROPA LEAGUE
Esports Futbol 04/10/2012

El Llevant es deixa remuntar el partit a Hannover tot i jugar en superioritat des del minut 10 (2-1)

Michel ha aconseguit obrir el marcador de penal (min 9). Huszti ha empatat, també de penal (min 21), però en el segon temps, Ya Konan ha fet el 2-1 definitiu (min 49)

Els jugadors del Hannover celebren el gol de Ya Konan contra el Llevant a l'Europa League / JOHANNES EISELE / AFP PHOTO

BarcelonaEl Llevant no ha pogut aconseguir un nou triomf en la segona jornada de l'Europa League després de caure contra el Hannover a domicili (2-1).

Els de Juan Ignacio Martínez han començat bé el partit, ja que abans del minut 10, Haggi cometia penal sobre Geskas i l'àrbitre l'expulsava. A més, Michel no ha perdonat des del punt de penal i ha avançat els granotes. Tot i jugar amb un home menys, el Hannover ha pressionat i han aconseguit l'empat després que Huszti transformés un altre penal (minut 21). Iborra s'ha tirat a terra dins l'àrea per evitar el perill i ha tocat la pilota amb la mà.

El Hannover ha cregut en la remuntada i després del descans, Ya Konan ha aprofitat una passada de Stindi i ha superat Navas després de diversos rebots (minut 49) per culminar la remuntada. El Llevant ha buscat l'empat i hauria pogut igualar de nou el partit amb una gran ocasió de Gekas que ha aturat Zieler. Al minut 75, Pedro Ríos ha gaudit d'una doble ocasió però la defensa local ha anul·lat la seva oportunitat d'empatar.

Per la seva banda, l'Athletic Club ha caigut també contra l'Sparta de Praga (3-1). Zapotocny ha obert el marcador (minut 26) i abans del descans, Balaj ha fet el 2-0. Després del pas pels vestidors, Husbauer ha fet el 3-0 de penal i, tot i que a les acaballes De Marcos ha retallat diferències, l'Athletic no ha pogut remuntar. Per últim, l'Atlètic de Madrid ha guanyat el Victoria Plzen amb un gol de Cebolla en el temps afegit (1-0).