Primera Divisió
Esports Futbol 19/10/2012

José Mourinho insinua que el Barça va intentar fitxar Pepe, però després se'n desdiu

L'entrenador del Reial Madrid diu que "un parell de clubs molt importants han pressionat el defensa perquè no renovés pel Reial Madrid"

Ara
1 min
Mou: "Seria un crim que Cristiano no fos Pilota d'Or"

MadridAbans de jugar aquest dissabte contra el Celta, José Mourinho, entrenador del Reial Madrid, ha parlat en roda de premsa. "Si hi ha alguna lesió en els pròxims dies, no serà una sorpresa", ha advertit el tècnic.

"La Pilota d'Or no la guanyarà un jugador petit, així que respectaré la decisió. Ja sabeu la meva opinió, però no tinc dret a vot", ha dit Mourinho, que ha parlat a la seva manera del vídeo de Pepe: "Mentre Pepe no ha renovat el seu contracte amb el Reial Madrid, un parell de clubs molt importants l'han pressionat perquè no renovés pel Reial Madrid. Si un d'aquests clubs ha fet un vídeo de Pepe, jo no ho sé". Quan li han tornat a preguntar pel tema, el tècnic ha matisat: "No em consta que el Barça pressionés perquè Pepe no renovés pel Reial Madrid".

"M'agrada la manera de jugar del Celta", ha dit José Mourinho, que s'ha queixat del poc temps que ha tingut per preparar el partit. "Hem de guanyar, no podem perdre més punts", ha assegurat.

El tècnic ha dit que el joc del Reial Madrid no es pot comparar amb el del Barça: "Hi ha coses que no poden ser comparades perquè són molt diferents. Els principis del joc són diferents. Són filosofies de joc diferents".

stats