FUTBOL
Esports Futbol 17/05/2014

L'Atlètic, campió de Lliga 18 anys més tard

L'últim cop que el conjunt matalasser va guanyar la Lliga va ser la temporada 1995-1996

Ara
1 min
Els jugadors de l'Atlètic, celebrant el títol de Lliga l'any 96 / LLIBRE 'INSTANTES DE UNA HISTORIA DIFERENTE' / ATLÈTIC DE MADRID

BarcelonaDesprés de divuit anys, l'Atlètic de Madrid ha aconseguit aquest dissabte proclamar-se campió de Lliga. El conjunt matalasser no guanyava aquest títol des de la temporada 1995-1996, any en què, com aquest, van guanyar la Copa del Rei i van aconseguir el primer doblet de la seva història.

Aquest any, però, encara tenen l'oportunitat d'anar més enllà, ja que també disputaran –en aquest cas contra el Reial Madrid– la final de la Lliga de Campions, un títol que mai han aixecat i que, en cas de guanyar-lo, els faria aconseguir el primer triplet de la història del club madrileny.

Entre l'última Lliga de l'Atlètic de Madrid i aquesta, l'entitat matalassera les ha passat de tots colors. I és que l'any 2000 l'equip perdia la categoria i passava dos anys "a l'infern", com es van conèixer aquelles dues temporades de l'equip madrileny a Segona Divisió arran de l'anunci que van fer per demanar a l'afició que no els deixés sols.

Al cap de dos anys, el club matalasser era campió de Segona Divisió i pujava a Primera i ara ha aconseguit guanyar la seva desena Lliga.

stats