1a divisió
Futbol05/12/2010

Almeria i Saragossa sumen un punt que no els serveix per marxar de la zona baixa (1-1)

Malgrat que els dos equips han tingut força ocasions al primer temps, el partit s'ha resolt als segons 45 minuts amb un penal transformat per Gabi i una rematada de Piatti

AlmeríaEl davanter argentí Pablo Daniel Piatti, amb un gol al minut 77, ha evitat la derrota de l'Almeria (que ja suma 9 partits sense conèixer la victòria, i que encara no ha pogut guanyar al seu estadi) davant un Saragossa que continua com a cuer de Primera Divisió.L'Almeria, amb Lillo i Rigo a l'onze inicial, ha buscat la victòria des del prinipi, tot i que sense crear gaire perill a la porteria manya. Tot i això, els locals han tingut una ocasió molt clara per marcar, al quart d'hora, per mitjà de Goitom, que quan ho tenia tot a favor ha rematat a les mans de Leo Franco. D'aquí i fins a final de la primera part, els dos equips han buscat amb insistència la porteria rival, però sense crear ocasions excessivament perilloses.

Al segon temps, tot i que l'Almeria ha buscat tenir més la pilota, no aconseguia trobar la porteria del Saragossa. En canvi, al minut 66, els visitants han pogut avançar-se al marcador gràcies a un penal de Rigo sobre Lafita que ha transformat Gabi.

Cargando
No hay anuncios

En aquest moment, i amb el marcador en contra, Oltra no ha tingut més remei que jugar-se-la, amb l'entrada de Crusat i Ulloa; i li ha sortit bé la jugada, ja que Piatti, al 77, ha pogut marcar després d'una centrada d'Uche.

1 Almeria – 1 Saragossa

Cargando

ALMERIA: Diego Alves; Lillo, Carlos García, Rigo, Jakobsen; M'Bami (Leo Ulloa, 67'), Bernardello (Fabián Vargas, 46'); Kalu Uche, Corona, Piatti i Goitom (Crusat, 61').

SARAGOSSA: Leo Franco; Diogo, Lanzaro, Jarosik, Paredes; Lafita, Edmilson, Gabi, Bertolo (Boutahar, 74'); Jorge López (Ponzio, 47'), y Braulio (Marco Pérez, 50').

Cargando

GOLS: 0-1 (66') Gabi, de penal. 1-1 (77') Piatti.

ÀRBITRE: Ayza Gámez (Col·legi valencià). Targetes grogues als locals M'Bami (11') i Lillo (62').