Mundial
Esports Futbol 15/06/2014

França esmicola Hondures amb doblet de Benzema (3-0)

El jugador francès empata en el pitxitxi del Mundial amb Neymar, Robben i Van Persie

Karim Benzema celebra el seu segon gol / EFE

BarcelonaFrança ha derrotat aquest diumenge la selecció d'Hondures (3-0) en un partit en què Karim Benzema ha estat el gran protagonista. El jugador del Reial Madrid ha anotat dos gols i ha empatat en el pitxitxi del Mundial amb Neymar, Robben i Van Persie. Amb aquest triomf, la selecció francesa s'ha col·locat líder del Grup E.

En els primers minuts de partit, França ha volgut prendre el comandament, però li ha faltat velocitat. Al minut 15, Matuidi ha estat a punt d'obrir el marcador després d'una sèrie de rebots, però el porter Valladares ha reaccionat a temps i ha desviat la pilota amb la mà esquerra al travesser.

El conjunt francès ha augmentat la seva pressió i Hondures ha començat a passar-ho malament, i s'ha tancat. Les ocasions franceses no han cessat i els de Deschamps ho han seguit provant amb arribades molt perilloses. Griezmann ha estavellat una altra pilota al travesser i Benzema ha rematat per sobre la porteria de Valladares en dues ocasions pràcticament consecutives.

El gol 'bleu' s'estava mastegant. Hondures ha aguantat i ha insinuat alguna acció al contraatac, però l'equip americà ha estat massa tancat per intentar ferir la defensa francesa.

Quan faltaven dos minuts per arribar al descans, una caiguda dins l'àrea de Pogba ha provocat que l'àrbitre xiulés penal a favor de França i Palacios ha estat expulsat per doble groga. Benzema ha enganyat correctament el porter hondureny i ha anotat el seu primer gol al Mundial (minut 45). França ha marxat al vestidor amb avantatge en el marcador, però sense enlluernar amb el seu joc a la primera meitat.

La segona part ha estat un monòleg absolut del combinat 'bleu'.

s'ha convertit en el primer jugador francès a fer un doblet en una Copa Mundial de la FIFA d'ençà que ho fes Zinedine Zidane a la final de 1998.