Eurocopa 2024

La primera gran sorpresa de l'Eurocopa

Consulta els partits d'avui a l'Eurocopa, com queda la classificació i el calendari de la competició

ARA
Zaccagni (Itàlia) en una posició estranya després d'un xoc en el partit contra Suïssa.

BarcelonaLa selecció d'Itàlia ha protagonitzat la primera gran sorpresa d'aquesta Eurocopa de nacions. El combinat de Luciano Spalletti va caure eliminat als vuitens de final del torneig contra Suïssa, que es va imposar per 2 a 0 gràcies als gols de Freuler i Vargas. Per part italiana, una gran actuació del seu porter, Gigi Donnarumma, abans del descans va evitar una trencadissa encara més gran. Ara Suïssa jugarà els quarts de final contra el vencedor del partit que enfronta aquest diumenge a les 18 h les seleccions d'Anglaterra i Eslovàquia.

En l'altre partit del dia als vuitens de final, Alemanya va fer els deures contra Dinamarca en una nit marcada per la tempesta que va obligar a aturar el joc durant uns minuts. Havertz, de penal, i Musiala van resoldre a favor dels amfitrions a la segona part i seran rivals d'Espanya o Geòrgia als quarts de final de l'Eurocopa.

Els partits de vuitens de final de l'Eurocopa

• Suïssa 2 - 0 Itàlia
  • Alemanya 2 - 0 Dinamarca
  • Anglaterra - Eslovàquia (18 h de diumenge 30 de juny)
  • Espanya - Geòrgia (21 h de diumenge 30 de juny)
  • França - Bèlgica (18 h de dilluns 1 de juliol)
  • Portugal - Eslovènia (21 h de dilluns 1 de juliol)
  • Romania - Països Baixos (18 h de dimarts 2 de juliol)
  • Àustria - Turquia (21 h de dimarts 2 de juliol)

Calendari i on veure per televisió els partits de l'Eurocopa

L'Eurocopa es disputa a Alemanya. Els classificats per als vuitens de final s'enfrontaran entre ells i quedarà un quadre amb quarts de final i semifinals definit fins a la final, que es disputarà a l'Estadi Olímpic de Berlín el pròxim 14 de juliol. Els vuitens de final es jugaran entre el 29 de juny i el 2 de juliol. Els quarts de final es disputaran els dies 5 i 6 de juliol, mentre que les semifinals seran el 9 i el 10 de juliol. Tots els partits es poden seguir a l'estat espanyol a través de Televisió Espanyola.