Masters 1.000 de Miami
Esports 28/03/2013

David Ferrer jugarà les semifinals del Masters 1000 de Miami per tercera vegada

El tenista de Xàbia buscarà aquest divendres un lloc a la final contra el guanyador del partit entre l'alemany Tommy Haas i el francès Gilles Simon

BarcelonaDavid Ferrer, tercer cap de sèrie, s'ha classificat per a les semifinals del Masters 1000 de Miami en vèncer per 4-6, 6-3 i 6-0 l'austríac Jürgen Melzer. El tenista de Xàbia buscarà aquest divendres un lloc a la final contra el guanyador del partit entre l'alemany Tommy Haas, que va donar la sorpresa i va eliminar Novak Djokovic, i el francès Gilles Simon.

Semifinalista els anys 2005 i 2006, David Ferrer torna a la penúltima ronda del torneig de Miami i trenca la ratxa de les seves últimes participacions en què va caure als quarts de final.

La parella formada per Marcel Granollers i Marc López també ha arribat a les semifinals de Miami. Els dos catalans han superat el croat Marin Cilic i el txec Lukas Dlouhy per 6-1 i 7-5.