Mundial d'Handbol 2013
Esports 25/01/2013

La selecció espanyola atropella Eslovènia (26-22) i jugarà la final del Mundial d'handbol

L'equip que entrena Valero Rivera lluitarà aquest diumenge per la medalla d'or al Palau Sant Jordi de Barcelona

à. G.
Alberto Entrerríos, contra Eslovènia

BarcelonaLa selecció espanyola s'ha desfet d'Eslovènia (26-22) i aquest diumenge disputarà la final del Mundial d'handbol a Barcelona. Uns 12.000 espectadors han presenciat la semifinal en directe al Palau Sant Jordi. El rival en la lluita per la medalla d'or serà el guanyador del duel entre Dinamarca i Croàcia.

La selecció espanyola, que ha sabut distribuir el seu potencial ofensiu i ha arribat al descans amb deu golejadors diferents, ha aconseguit una renda de cinc gols (12-7) contra un rival que semblava rendir-se massa aviat. Eslovènia, però, ha reaccionat amb un parcial d'1-5 i el marcador s'ha ajustat (13-12 al descans).

Com va fer en els dos partits precedents, la selecció espanyola ha intensificat la defensa a la segona meitat i ha aconseguit una renda de vuit gols (23-15) a nou minuts del final. Les intervencions d'Arpad Sterbik, que ha acabat amb 10 aturades, i les accions de Joan Cañellas, que ha marcat 5 gols, han estat clau. Al final, 26-22.

Iñaki Urdangarin, Andrés Iniesta i Sergio Busquets han presenciat el partit en directe.