Mundial d'Handbol 2013
Esports23/01/2013

La selecció espanyola supera Alemanya (28-24) i disputarà les semifinals del Mundial d'handbol

L'equip que entrena Valero Rivera jugarà aquest divendres al Palau Sant Jordi de Barcelona contra Eslovènia, que ha superat Rússia (27-28)

à. G.

BarcelonaLa selecció espanyola ha superat Alemanya (28-24) i aquest divendres disputarà al Palau Sant Jordi les semifinals del Mundial d'handbol contra Eslovènia, que s'ha desfet de Rússia (27-28).

Valero Rivera ha sorprès amb una defensa 5-1 en què Víctor Tomàs s'ha situat com a jugador més avançat. Aquesta tàctica ha permès que la selecció espanyola tan sols fes un canvi d'atac a defensa i pogués aturar a l'inici del partit el temut contraatac del combinat alemany, que tot i això ha arribat al descans amb una renda de dos gols (12-14).

La selecció espanyola ha donat la volta al marcador a l'inici de la segona meitat, quan ha recuperat la defensa 6-0, ha augmentat la intensitat i s'ha apuntat un parcial de 5-1 (17-15). Alemanya ha reaccionat i el partit ha arribat a la recta final molt igualat, en què José Manuel Sierra ha intensificat el seu protagonisme a la porteria.

Cargando
No hay anuncios

A cinc minuts del final la selecció espanyola ha aconseguit una renda decisiva de cinc gols que Alemanya, perjudicada per l'arbitratge, ja no ha pogut remuntar. Al final, 28-24.

Croàcia-Dinamarca

Cargando

L'altra semifinal la disputaran Croàcia, que ha eliminat França (23-30), i Dinamarca, que ha pogut amb Hongria (28-26).