Esports 07/03/2013

Carlos Feriche comunica la llista de seleccionats per a la Copa de les Nacions

La competició, que és una prèvia del Mundial d'Angola, es disputarà entre el 27 i el 31 de març a la localitat suïssa de Montreux

Jordi Graell
1 min

BarcelonaEl seleccionador espanyol d'hoquei patins, Carlos Feriche, ha fet oficial la llista de jugadors seleccionats (nou dels quals són catalans) per disputar la 65a edició de la Copa de les Nacions. Aquest torneig és una competició bianual que s'organitza a la localitat suïssa de Montreux i que sempre coincideix el mateix any que un Mundial, el qual en aquesta ocasió es disputarà a Angola.

La llista de convocats està composta pels catalans Xavi Malián (Coinasa Liceo), Carles Grau ( CP Vic), Cristian Rodríguez (CP Vic), Xavi Barroso (Moritz Vendrell), Jepi Selva (Moritz Vendrell), Enric Torner (CH Lloret), Pau Bargalló (Noia Freixenet), Ton Baliu (Igualada HC), Marc Ollé (Reus Deportiu) i per l'asturià Toni Pérez (Coinasa Liceo).

En la fase de grups, la selecció espanyola jugarà en el mateix grup que l'altre gran candidat al títol, Portugal, que és el combinat que s'ha endut les dues darreres edicions. El grup el completen Brasil i l'equip amfitrió, el Montreux. Pel que fa a les semifinals, les dues seleccions que passin d'aquest grup s'enfrontaran a les que aconsegueixin la classificació en l'altre quadre, que està format per França, Suïssa, Argentina i Angola.

stats