Eurolliga
Esports Bàsquet 11/03/2015

Xavi Pascual: "Maccabi? La gent ha de poder expressar el que pensa de manera civilitzada"

L'entrenador del Barça ha valorat l'enrenou que ha generat la visita de l'equip israelià

àlex Gozalbo
2 min
Xavi Pascual / @FCBbasket

BarcelonaXavi Pascual, entrenador del Barça, ha analitzat aquest dimecres l'enrenou que ha generat la visita del Maccabi Electra Tel Aviv. "Porto set anys jugant l’Eurolliga i pràcticament cada any hem competit contra el Maccabi. La gent ha de poder expressar el que pensa de manera civilitzada, com sempre ha fet. La gent ha de poder expressar de manera educada i sense violència allò que sent i allò que pensa, com sempre ha fet al Palau Blaugrana. Els aficionats han de poder expressar la seva contrarietat pel que creguin oportú. Som un país en què la llibertat d’expressió és important", ha assegurat.

El tècnic també ha analitzat la vessant esportiva del partit de dijous. "És una nit per intentar donar un pas més en el Top-16 de l'Eurolliga. Espero un molt bon ambient per superar les dificultats que ens crearà un equip del nivell del Maccabi", ha explicat el tècnic. "És un rival molt físic en totes les posicions i hem de jugar amb molta agressivitat perquè ells no ens puguin passar per sobre. El seu 1x1 és excel·lent. Haurem de fer un gran partit per guanyar", ha apuntat.

"L'equip està creixent, però l'última derrota em deixa una mica d'amargor. L'equip genera molt de joc, però no finalitza bé, els percentatges de tir no són bons. La circulació de pilota és bona, però hem d'executar millor", ha reconegut.

L'entrenador del Barça ha confirmat que Joan Carles Navarro jugarà contra el Maccabi Electra Tel Aviv.

"Mario Hezonja sap el que ha de fer per jugar. És un dels grans projectes del club. Aquesta setmana s'ha entrenat molt bé i esperem que aquest dijous ens ajudi", ha explicat. "Em vaig reunir amb Tibor Pleiss, com faig amb altres jugadors. Espero que segueixi millorant el seu rendiment", ha dit.

stats